5 tips bij het gebruik van Netflix

Netflix heeft alles in huis voor wie even wil bekomen van zijn dag op school of op het werk. Het idee dat je altijd en overal je favoriete films en series legaal kunt streamen bevalt ons enorm. Er zijn enkele verborgen functies waar de consument geen weet van heeft. Lees hier 5 tips bij het gebruik van Netflix en maak je Netflix-ervaring nog aangenamer! Graag gedaan!

5 tips voor Netflix
Netflix kijker voor tv

Tip 1: Netflix Enhancement Suite

Met Netflix Enhancement Suite kom je snel alles te weten over de film of serie die je wil bekijken. Kom via deze tool ratings, IMDB-profielen, trailers en meer te weten. Het handige aan de extensie is dat deze niet overheersend is. Je krijgt overzichtelijk alles te zien

Tip 2: Unblocker

Netflix biedt per land andere series en films aan. Zo kent de Netflix van de Verenigde Staten meer recente films bijvoorbeeld. Om alle content die de streamingsdienst aanbiedt te kunnen zien kun je een unblocker raadplegen. Je kan hiervoor de gratis Hola tool gebruiken of de betaalde Media Hint tool.

Tip 3: Netflix Party

Met Netflix Party kun je samen met je vrienden online naar een serie of film kijken. De extensie synchroniseert het afspelen van video’s en voegt een groepschat toe. Netflix Party is ideaal om filmavonden en tv-feesten op afstand te organiseren.

Tip 4: Beoordelingen van Netflix

Series of films worden voorgesteld op basis van je interesses volgens Netflix. Het algoritme is gebaseerd op kijkgedrag en beoordelingen die we geven. Maar velen geven geen beoordeling na het zien van een serie of film. Beoordeel deze dus altijd met een score, zodat Netflix je vervolgens betere aanraders kan bieden. Geef ook zeker een beoordeling als je iets niet leuk vindt. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat de streamingsdienst genres verbergt die je misschien wel leuk vindt.

Tip 5: Netflix Roulette

Vind je het ook zo moeilijk om een film te vinden in het gigantische assortiment? Laat je verassen met Netflix Roulette, deze tool maakt de filmkeuze in jouw plaats door willekeurig één te kiezen. Hiervoor moet je wel eerst je voorkeuren ingeven.

 

Tijd over dezer dagen? Ontdek dan zeker nog andere ontspanningsideeën die misschien iets voor jouw kunnen zijn.

Zo, met deze tips kun je al wat meer uit jouw Netflix account halen. Vergroot je kijkaanbod, ontdek ratings bij films, organiseer tv-feesten of laat de filmkeuze door een ander maken! Benieuwd naar de verschillende abonnementen van netflix en hun prijzen?  Veel kijkplezier!