Ontdek hier de 5 leukste teambuilding ideeën van dit moment.

Is de drukke periode op het werk eindelijk voorbij? Oef! Dan is het misschien wel ‘s tijd voor een memorabele teambuilding. Maar met welke teambuildingsactiviteiten geef je je collega’s een onvergetelijk moment? Goeie vraag, wij geven jou een overzicht van de 5 tofste teambuilding ideeën op dit moment:

teambuilding

De mol

Inderdaad, de mol! Het immens populaire tv programma in een nieuw jasje speciaal voor bedrijven. Tijdens deze mollenjacht leren de collega’s elkaar veel beter kennen door het uitvoeren van sportieve opdrachten, denkproeven en proeven gericht op communicatie en samenwerking. Door tussendoor een mysterieuze elektronische vragenlijst in te vullen over zichzelf en over de anderen kan de mol gevangen worden.

Een kookworkshop

Kookworkshop

Wie zegt dat een kookworkshop saai is, heeft er geen kaas van gegeten. De mogelijkheden met deze teambuildingsactiviteit zijn eindeloos. Samen met je collega’s tapas maken, Oosterse gerechten maken of een goeie mossel friet, zolang het maar lekker en gezellig is. Voor bedrijven die net iets specialer uit de hoek willen komen: ga met je team naar een showcooking diner. Spektakel gegarandeerd!

Een moorddiner

Een zenuwslopend spel waarbij je werknemers de identiteit van de gewetenloze moordenaar moeten achterhalen. Je speelt groepsopdrachten om tips te verdienen en zo de uiteindelijke moordenaar aan te duiden. Maar vergeet niet dat de moordenaar (die zich in jouw gezelschap bevindt) zich niet zomaar gewonnen geeft. Hij zal er alles aan doen om te voorkomen dat je slaagt in de opdrachten. Heel aangenaam en smakelijk vertier!

Een cocktail/mocktail workshop

Cocktail workshop

Shake samen met je collega’s de lekkerste cocktails (of mocktails) op tafel en wordt een echte mixologist. En nog leuker: je mag je creaties daarna opdrinken, en dankzij de losse tongen zal je elkaar ongetwijfeld beter leren kennen!

www.mireaus.be

www.tuimbuildingguide.be

www.eventplanner.be 

Weekendje weg

Bedrijven die verschillende activiteiten willen combineren kunnen altijd opteren voor een weekendje weg. Gaan ravotten in de Ardennen of een culturele trip naar Budapest, voor elk wat wils!

 

Spreekt geen een van deze opties jou aan, of heb je een veel leuker idee? Waarom stel je dan zelf geen teambuildingsactiviteit samen? Je werknemers zullen het nog zo hard appreciëren. Zo leren zij bovendien hun management kennen als een creatief en inventief team. Van een win-win gesproken!